Utvecklare med databaskunskaper

På DAD Direct jobbar du med Sveriges största företag inom retail. Som utvecklare i vårt team hjälper du våra kunder att implementera lösningar för datadriven marknadsföring, marketing automation och omnikanal. Du får också erbjuda teknisk expertis inom ditt område, och förmodligen lära dig nya.

Vi samarbetar med våra kunder inom ramen av ett löpande serviceavtal och på konsultbasis. Typiska uppdrag är integrationer, JavaScriptprogrammering och att bygga automatiserade flöden i de kampanjplattformar vi jobbar med.

Vi är partner till Adobe och Selligent, och tror därför att du har erfarenhet av något verktyg för kampanjhantering och/eller CRM.

Önskvärda kompetenser

• JavaScript
• SQL och databaser
• HTML och CSS, framför allt för email
• XML

Övrigt

Arbetsplats: Helsingborg

Om oss

DAD Direct har arbetat med datadriven marknadsföring sedan 90-talet. IT-avdelningen agerar partner till Adobe Campaign (tidigare Neolane) och Selligent – två av världens mest kraftfulla verktyg för databasdriven kommunikation via mobil, webb, e-post och print. Våra kunder är konsumentföretag som bygger lojalitet med sina kunder, och strävar efter personaliserade kundupplevelser i omnikanal.

Kontaktpersoner

Johan Olander, johan.olander@daddirect.se, +46 76-526 05 06

Företagets adress

Knut Påls väg 6
SE-256 69 Helsingborg

+46 42-400 62 00
info@daddirect.se

Nya tider kräver nya tankar inom detaljhandeln!

Vi lever i en föränderlig tid och just nu påverkar våra ändrade beteenden detaljhandeln i väldigt stor grad. Branschen är mitt uppe i en digital strukturomvandling som kan liknas med den utmaningen varvsindustrin mötte på 70-talet. Därför var det extra spännande att häromveckan sätta sig på tåget till D-Congress i Göteborg. För dig som inte hade möjlighet att vara där sammanfattar jag här talare och mina intryck.

Läs mer

Lyssna till DAD på CRM Barometern

5 april på Münchenbryggeriet i Stockholm arrangeras för tredje året i rad CRM Barometern. Konferensen bygger på en undersökning som tar tempen på svenska företags arbete med CRM och kundkommunikation. Missa inte att lyssna till DAD:s CRM-expert Anders Olofsson som ger dig ”Fem insikter kring Marketing Automation”.

Läs mer

Insikter från årets DMA

En av USA:s mest innovativa och kreativa regioner stod som värd för 2016 års &THEN, Los Angeles. Och jag var lyckligt lottad som fick vara där. Jag fick visserligen inte se några Hollywoodhjältar, men jag fick lyssna till NBA-legendaren Kobe Bryant, Youtubern Taylor Oklay och författaren Simon Sinek. Alla bjöd på sitt sätt på tankar om de mjuka värdena – människan och individen. Personligen tyckte jag att Simon Sinek var den absolut största behållningen av årets &THEN – och det finns många bra videoklipp med honom du kan kika på.

Läs mer