På DAD Direct jobbar du med Sveriges största företag inom retail. Som utvecklare i vårt team hjälper du våra kunder att implementera lösningar för datadriven marknadsföring, marketing automation och omnikanal. Du får också erbjuda teknisk expertis inom ditt område, och förmodligen lära dig nya.

Vi samarbetar med våra kunder inom ramen av ett löpande serviceavtal och på konsultbasis. Typiska uppdrag är integrationer, JavaScriptprogrammering och att bygga automatiserade flöden i de kampanjplattformar vi jobbar med.

Vi är partner till Adobe och Selligent, och tror därför att du har erfarenhet av något verktyg för kampanjhantering och/eller CRM.

Önskvärda kompetenser

• JavaScript
• SQL och databaser
• HTML och CSS, framför allt för email
• XML

Övrigt

Arbetsplats: Helsingborg

Om oss

DAD Direct har arbetat med datadriven marknadsföring sedan 90-talet. IT-avdelningen agerar partner till Adobe Campaign (tidigare Neolane) och Selligent – två av världens mest kraftfulla verktyg för databasdriven kommunikation via mobil, webb, e-post och print. Våra kunder är konsumentföretag som bygger lojalitet med sina kunder, och strävar efter personaliserade kundupplevelser i omnikanal.

Kontaktpersoner

Johan Olander, johan.olander@daddirect.se, +46 76-526 05 06

Företagets adress

Knut Påls väg 6
SE-256 69 Helsingborg

+46 42-400 62 00
info@daddirect.se